Workshop voor Kinderen

Bij Klimcentrum Yellow Stone weten we dat verjaardagen speciale gelegenheden zijn, en wat is er nu specialer dan een avontuurlijke workshop vol spanning en hoogtepunten?

Workshops bij Klimcentrum Yellow Stone

Bij Klimcentrum Yellow Stone weten we dat verjaardagen speciale gelegenheden zijn, en wat is er nu specialer dan een avontuurlijke workshop vol spanning en hoogtepunten? Als je op zoek bent naar een unieke en opwindende manier om de verjaardag van je kind te vieren, dan zijn onze workshops in de klimhal precies wat je zoekt!

De workshop

Onze workshops beloven een onvergetelijke ervaring voor kinderen. Elke workshop duurt 1,5 uur en is gevuld met leuke klimactiviteiten onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Deelnemers krijgen de kans om de basisprincipes van het klimmen te leren en hun klimvaardigheden te testen op onze uitdagende klimwanden.

Tijdens de workshop maken we ook tijd voor een korte pauze, waar de kinderen kunnen genieten van een zakje chips en verfrissende ranja. Dit geeft iedereen even de gelegenheid om op adem te komen voordat ze zich weer vol energie op de klimroutes storten.

Kosten en begeleiding

De kosten voor de workshop zijn €14,- p.p. met een minimum van 6 kinderen. Minimale leeftijd is 7 jaar.

Om ervoor te zorgen dat de kinderen zoveel mogelijk kunnen klimmen, vragen wij dat er per 3 kinderen, 1 volwassen begeleider/zekeraar meegaat. De begeleider/zekeraar krijgt van ons een korte instructie over de veiligheid en hoe er gezekerd dient te worden. Hierna kunnen jullie onder begeleiding van een ervaren instructeur aan de slag.

Reserveren

Het organiseren van een workshop bij Klimcentrum Yellow Stone is eenvoudig en stressvrij. Neem gewoon contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en de details te bespreken. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat de workshop perfect verloopt, zodat zowel de jarige als hun gasten een fantastische tijd hebben.

Geef je kind een verjaardag om nooit te vergeten door te kiezen voor een workshop in onze klimhal. Avontuur, plezier en vriendschap wachten op jou en je gasten bij Klimcentrum Yellow Stone.

Reserveer nu