Scholen

Wij nodigen scholen uit om een spannend avontuur toe te voegen aan hun educatieve programma.

Onderwijs

Bij ons klimcentrum bieden we spannende en educatieve schooluitjes aan die de leerlingen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Of het nu gaat om teambuilding, het bevorderen van zelfvertrouwen of gewoon om samen plezier te hebben, onze schooluitjes zijn perfect voor een dag vol avontuur.

Onze klimuitjes omvatten een boeiende klimsessie waarbij leerlingen de kans krijgen om de klimsport te ontdekken onder begeleiding van ervaren instructeurs. Ze zullen leren over klimtechnieken, veiligheidsprocedures en teamwork, terwijl ze nieuwe hoogten bereiken en hun grenzen verleggen.

Klimmen gaat verder dan alleen fysieke activiteit; het stimuleert probleemoplossend denken en versterkt het zelfvertrouwen van leerlingen. Onze schooluitjes bieden een combinatie van educatie en plezier, waarbij leerlingen niet alleen nieuwe vaardigheden leren, maar ook onvergetelijke herinneringen creƫren.

Handig om te weten

Groepen zijn vanaf 10 leerlingen. Wij kunnen maximaal 30 leerlingen tegelijk ontvangen per groep. Heb je meer leerlingen? Dan zijn meerdere groepen uiteraard mogelijk.

Klimmen is een risicosport. Zorg ervoor dat de deelnemers hier van te voren van bewust zijn.
Bij aanvang van de groep wordt er een instructie gegeven, wij vragen hiervoor dat de leerlingen rustig zijn en goed opletten. Na de instructie kunnen de leerlingen zelfstandig aan de slag en zal er altijd een ervaren instructeur toezicht houden.

Kleding voorschriften
  • Normale sportkleding en (schone) sportschoenen zijn voldoende om in te klimmen.
  • Zorg ervoor dat de kleding niet te los rond het lichaam zit, zo voorkom je dat er een kledingstuk vast komt te zitten in het zekerapparaat.
  • Het is niet toegestaan om tijdens het klimmen sieraden te dragen. Een leering zou hiermee achter een greep kunnen blijven hangen.
  • Lang haar tot over de schouders moet worden opgestoken in een staart. Het haar kan anders vast komen te zitten in het zekerapparaat.

Offerte

Vraag via onderstaande knop een offerte aan of stuur een mailtje naar info@klimcentrumyellowstone.nl

Vraag offerte aan