Bedrijven

Wij bieden bedrijven de perfecte gelegenheid voor een uniek en opwindend bedrijfsuitje in onze klimhal.

Bedrijven

Wij begrijpen het belang van teambuilding en het stimuleren van een gezonde werkomgeving. Daarom bieden we bedrijven de perfecte gelegenheid voor een uniek en opwindend bedrijfsuitje in onze klimhal.

Ons bedrijfsuitje is ontworpen om teambinding, samenwerking en plezier te bevorderen. Gedurende twee spannende uren krijgt jouw team de kans om de hoogtes te verkennen en tegelijkertijd nieuwe hoogtes te bereiken. Onze ervaren instructeurs zullen zorgen voor een veilige en leuke klimervaring, ongeacht het niveau van de deelnemers.

Handig om te weten

Groepen zijn vanaf 4 deelnemers. Wij kunnen maximaal 30 deelnemers tegelijk ontvangen per groep. Heb je meer deelnemers? Dan zijn meerdere groepen uiteraard mogelijk.

Klimmen is een risicosport. Zorg ervoor dat de deelnemers hier van te voren van bewust zijn.
Bij aanvang van de groep wordt er een instructie gegeven. Na de instructie kunnen de deelnemers zelfstandig aan de slag en zal er altijd een ervaren instructeur toezicht houden.

Kleding voorschriften
  • Normale sportkleding en (schone) sportschoenen zijn voldoende om in te klimmen.
  • Zorg ervoor dat de kleding niet te los rond het lichaam zit, zo voorkom je dat er een kledingstuk vast komt te zitten in het zekerapparaat.
  • Het is niet toegestaan om tijdens het klimmen sieraden te dragen. Een deelnemer zou hiermee achter een greep kunnen blijven hangen.
  • Lang haar tot over de schouders moet worden opgestoken in een staart. Het haar kan anders vast komen te zitten in het zekerapparaat.

Offerte

De kosten per deelnemer zijn €25,-
Heb je liever een compleet pakket met achteraf een drankje? Dan is dit uiteraard ook mogelijk en kunnen wij een offerte voor u op maat maken.

Vraag offerte aan