Jeugdtrainingen

Onze jeugdprogramma's bieden niet alleen een kans om fysieke vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om vertrouwen op te bouwen, teamwork te bevorderen en de liefde voor avontuur te cultiveren.

Klimlessen voor de jeugd

Bij Klimcentrum Yellow Stone geloven we in het inspireren van de volgende generatie klimmers. Daarom zijn we verheugd om onze jeugdige avonturiers uit te nodigen om deel te nemen aan onze opwindende klimlessen, speciaal ontworpen voor jongeren van alle niveaus. Onze jeugdprogramma's bieden niet alleen een kans om fysieke vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om vertrouwen op te bouwen, teamwork te bevorderen en de liefde voor avontuur te cultiveren.

Aan het begin van het nieuwe schooljaar hebben we veel aanvragen voor proeflessen. Het kan dus even duren voor we een proefles in kunnen plannen.
Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@klimcentrumyellowstone.nl

Onze jeugdgroepen en tijden

Woensdag - A Groep (7 t/m 10 jaar)

 • Woensdagavond van 18:00 tot 19:30
 • Deze groep is ideaal voor de jongere klimmers die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van het klimmen. Onze instructeurs zorgen voor een veilige en leuke omgeving waarin deelnemers kunnen leren en groeien.

Woensdag - B Groep (10+)

 • Woensdagavond van 19:30 tot 21:00
 • Deze groep is geschikt voor de oudere jeugd die hun klimvaardigheden willen aanscherpen en uitdagen. Hier kunnen ze hun grenzen verleggen en nieuwe hoogtes bereiken.

Woensdag - Wedstrijdgroep

 • Woensdagavond van 18:30 tot 20:30
 • Onze wedstrijdgroep is bedoeld voor diegenen die serieus zijn over klimmen en willen deelnemen aan lokale en regionale klimwedstrijden. Hier krijgen ze de kans om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen onder begeleiding van ervaren coaches.

Vrijdag - A Groep (7 t/m 10 jaar)

 • Vrijdagavond van 17:30 tot 19:00
 • Op vrijdagavond kunnen de jongste klimmers zich uitleven en nieuwe vrienden maken terwijl ze klimmen en plezier hebben.

Vrijdag - B Groep (11 t/m 13 jaar)

 • Vrijdagavond van 18:15 tot 19:45
 • Voor oudere jeugdleden bieden we uitdagende klimsessies om hun vaardigheden te verbeteren en hun passie voor klimmen te koesteren.

Vrijdag - C Groep (Wedstrijdgroep)

 • Vrijdagavond van 19:00 tot 20:30
 • Onze wedstrijdgroep is bedoeld voor diegenen die serieus zijn over klimmen en willen deelnemen aan lokale en regionale klimwedstrijden. Hier krijgen ze de kans om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen onder begeleiding van ervaren coaches.

Vrijdag - D Groep (14+)

 • Vrijdagavond van 19:45 tot 21:15
 • Speciaal ontworpen voor tieners van 14 jaar en ouder, biedt onze Vrijdag D Groep een geweldige gelegenheid om samen met leeftijdsgenoten te klimmen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Zaterdag - (11 t/m 13 jaar)

 • Zaterdagochtend van 11:00 tot 12:30
 • Voor oudere jeugdleden bieden we uitdagende klimsessies om hun vaardigheden te verbeteren en hun passie voor klimmen te koesteren.

Prijzen

1 training per week € 180,-
Per halfjaar Excl. huur materiaal
1 training per week € 240,-
Per halfjaar Incl. huur materiaal
1 training per week € 340,-
Per jaar Excl. huur materiaal
1 training per week € 460,-
Per jaar Incl. huur materiaal
2 trainingen per week € 320,-
Per halfjaar Excl. huur materiaal Gratis entree *
2 trainingen per week € 440,-
Per halfjaar Incl. huur materiaal Gratis entree *
2 trainingen per week € 600,-
Per jaar Excl. huur materiaal Gratis entree *
2 trainingen per week € 840,-
Per jaar Incl. huur materiaal Gratis entree *

* Bij 2 trainingen per week is het inbegrepen om gratis te klimmen tijdens de openingstijden.

Bij meer dan 1 lid per gezin geldt op bovenstaande abonnementen vanaf het 2e lid een korting van 10%

Vraag nu een proefles aan

Benieuwd naar onze jeugdtrainingen, maar wil je eerst eens proberen? Bij Klimcentrum Yellow Stone bieden we je de kans om een proefles te volgen voor slechts eenmalig € 10,-. Dit is de perfecte gelegenheid voor jonge klimmers om te ontdekken of onze jeugdtrainingen iets voor hen zijn.

Tijdens de proefles kunnen ze kennismaken met onze ervaren instructeurs, de klimfaciliteiten verkennen en de basis van het klimmen onder de knie krijgen. Het is een leuke en laagdrempelige manier om te ontdekken of klimmen hun passie kan worden.

Meld je vandaag nog aan voor een proefles en laat je kinderen de opwindende wereld van klimmen ervaren bij Klimcentrum Yellow Stone. Wie weet ontdekken ze hun nieuwe favoriete activiteit en een levenslange passie!

Vraag aan